Zonnepanelen van Verduurzaam Het Zelf

Ontdek waarom Zonnepanelen van Verduurzaam Het Zelf een stap extra bieden.

Waarom Zonnepanelen?

Het begint met zonnepanelen

Wij geloven in duurzame energie waarmee je onafhankelijk mee kan worden en enorm mee gaat besparen. Dat is wat zonnepanelen mogelijk maken en vele mensen gingen je voor. Het is makkelijker dan de meeste in eerste instantie dachten en ook jij kan de wereld een stukje duurzamer maken terwijl je tot 100% bespaard op je stroom kosten

Volledig zwarte zonnepanelen van Europese kwaliteit en technologie, zorgen voor een sterk vermogen van tot wel 440wp en garanties tot wel 35 jaar! Ons team van specialisten is elke dag bezig om de hoogste kwaliteit voor jou dak te zoeken.

Laat alle prijs stijgingen geen invloed meer hebben op uw portomonee. Word onafhankelijk en geef je geld niet meer weg aan de energie leverancier. Dit is ook mogelijk zonder een eigen inverstering met de optie dat de zonnepanelen zich zelf betalen doormiddel van een klein gedeelte van de winst te gebruiken als investering. Zo betaald het dus echt voledig zich zelf!

Bij verduurzaam het zelf, laten we jou zien hoe makkelijk het is om het helemaal zelf te doen! Ja dat hoorde je goed je kan ook zelfstandig zonder een andere partij nodig te hebben zelf zonnepanelen plaatsen en dat is makkelijker dan het lijkt. Met de complete pakketten van Verduurzaam het zelf!

Schuin Dak
Plat Dak

Op een schuin pannendak maakt u gebruik van dak haken die om de panlatten heen bevestigd worden. Zo word er ook niet door het dak heen geboord en is er weinig tot geen kans op lekkages. Daarom kiezen mensen er tegenwoordig steeds vaker voor om zelf zonnepanelen te monteren.

 

Ook op een plat worden vaak zelf zonnepanelen geplaatst omdat dit vrij makkelijk is doormiddel van een van onze doe het zelf pakketten. Met een plat dak bestaat dit uit een onderstel die op ligt met daar op de zonnepanelen. Let er wel op dat men voldoende gewicht in het onderstel legt zodat deze niet gevoelig is voor wind. Men kan het onderstel namelijk niet vastschroeven want dan krijgt u lekkages.

Het kloppend hart van jouw zonnepanelen!

De omvormer maakt de stroom bruikbaar

Zonder omvormer kan de energie van jou zonnepanelen niet door de woning heen stromen. De Omvormer zet namelijk de energie die van de zon af komt, om in bruikbare stroom voor je woning. Zo dat ook jij optimaal kan genieten van duurzame energie. Let alleen wel op of je schaduw op je dak hebt. Dan heb je namelijk optimisers of een micro omvormer per paneel nodig, zodat elk paneel afzonderlijk geschakeld is en je nog steeds je rendement kan behouden.

Het monitoren van jou panelen!

De Verduurzaam Het Zelf App

Bekijk met de slimme app precies wat jou zonnepanelen live aan het doen zijn. Zo kan je er bovenop zitten en zien hoeveel stroom jou installatie opwekt en dat per minuut, per dag, per maand en ga zo maar door. Zo kan je jou besparing ook zien en goed in de gaten houden!

Je kan de app via vele apparaten bekijken. En dat ook nog is goed beveiligd!

Terugleveren

Wat er gebeurt met de stroom die je opwekt is dat het natuurlijk eerst wordt gebruikt in huis voor al je apparaten. Dus denk vooral aan de groot verbruikers zoals een wasmachine een elektrische auto of natuurlijk de koelkast. Alleen vaak vooral in de zomer wek je veels te veel stroom op en dat kan je dan weer terugleveren naar de energieleverancier zodat je het in de avond uren weer kan gebruiken.

Wat gebeurt er met mijn stroom?

Het komt dus nog wel is voor dat je veels te veel stroom opwekt die je niet direct in huis kan gebruiken. Alleen wil je die stroom wel later kunnen gebruiken wanneer je het nodig hebt zoals in de avond. Daarom kan je in nederland terug leveren of te wel salderen. Hiermee verkoop je je teveel opgewekte stroom en kan je dat ook weer terug kopen vaak voor bijna hetzelfde bedrag. Of te wel door middel van het salderen heb je eigenlijk een soort van gratis thuis batterij!

Omdat je terug levert kunnen ook andere mensen gebruik maken van jou duurzame stroom en zo lever ook jij een bijdrage aan duurzaam wonen voor heel nederland. En zijn we steeds een stapje dichterbij een schonere toekomst!

Pakket A

Staat voor kwaliteit met een garantie van 35 jaar.

 

Pakket B

Staat voor een hoog rendement met een vermogen van 440wp

 

 

Pakket C

Staat voor een snelle terug verdien tijd met de beste prijs

 

Bekijk onze producten

Chat openen
1
Advies Nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen?
preloader