Zonnepanelen zonder investering

Laat de zonnepanelen of airco zichzelf terug betalen door de besparing te gebruiken als betaling

Wat is er mogelijk?

De oplossing doormiddel van groenlenen maakt het nu ook mogelijk om zonder een eigen investering toch te kunnen besparen en verduurzamen. Al zijn alle rentes alweer gestegen richting de 10%. Kunt u doormiddel van groen lenen gebruik maken de lage rente percentages van maar 4,9%. Dit kan zelfs worden verspreid over 15 jaar waardoor het maandbedrag bijna altijd wel vele malen lager uit komt dan de hoge maandelijkse verdiensten en besparing wat hier mee kunt realiseren.

Hoe werkt het?

De mogelijkheid dat een product zichzelf betaald komt niet vaak voor, maar ook u kunt nu gebruik maken van deze unieke kans. Hoe werkt het? De verduurzamings optie die u kiest, zoals de zonnepanelen worden gefinancierd en vervolgens op het dak gelegd.

 

Wat gaan de zonnepanelen doen?Natuurlijk stroom opwekken waardoor u voor dat gedeelte geen stroom meer hoeft te kopen van de energieleverancier. Zodoende bespaart u dat geld door de zonnepanelen en zo kunt een kleiner gedeelte van de besparing ook gebruiken als betaling van de zonnepanelen. En verdient u er direct geld mee omdat de besparing hoger is dan de betaling en betaald het dus ook nog is zichzelf. Zo houd u uw buffer over voor andere onvoorziene kosten.

Specificaties

De voordelen van het groen lenen

0 +
Klanten gingen u voor

In het kort​

Hoe werkt betalen per maand?

Contact

Wilt u ook gebruik maken van het groen-lenen? Neem dan contact met ons op.

Aanvragen

Wij sturen u een link voor de aanvraag, vul uw gegevens in en bewijs van inkomsten en lasten

Offerte

Krijg de offerte bekijk deze nauwkeurig en zo kunt u hem ondertekenen

Voor elkaar!

Na de levering start de betaling en kunt u flink besparen met het verduurzamen

Hoeveel kost Zonnepanelen zonder investering?

Onderstaand vindt u een voorbeeldberekening van het bedrag dat u per maand betaalt voor een aankoop Van € 5.000, € 7.500, € 10.000 en € 12.500 met een looptijd van 120 en 180 maanden. “Een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance. Toetsing en registratie BKR. Bekijk hier de algemene voorwaarden. Wij treden op als vrijgestelde bemiddelaar van Santander. Verduurzaam Het Zelf en Santander geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.”

Chat openen
1
Advies Nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen?
preloader