Airco's van Verduurzaam Het Zelf

Ontdek waarom De Airco’s van Verduurzaam Het Zelf een stap extra bieden.

De Slimme Airco

70% van je gas verbruik besparen met airco’s

Je gasverbruik is meestal het grootste gedeelte van je vaste kosten, soms wel 4x zo groot als je elektriciteit kosten. Dus is de vraag wat verbruikt er nu zoveel gas? Nou dat is dus je verwarming, meestal is zo’n 70% van je gasverbruik verwarming. Dus kan je al 70% van je grootste kostenfactor besparen als je alleen al op andere wijze gaat verwarmen, alleen nu zijn al die andere manieren zo duur of verbruiken super veel elektriciteit. Gelukkig hebben we hier de oplossing voor en dat is dus een airco, Hij is super zuinig en verbruikt dus weinig plus zijn de aanschafkosten best laag.

De airco’s van tegen woordig zien er veel minder lomp uit maar hebben juist een hele moderne look. Ze worden ook vaak bijna onzichtbaar gemaakt door ze te verven in de kleur van de muur.

De airco’s vandaag de dag maken eigenlijk geen geluid meer en zijn dus fluister stil. Je hoort ze zelfs niet als je er onder zit. Of als ze op volle toeren draaien. En waaid niet maar verdeeld de lucht geleidelijk in 5 verschillende richtingen over het plafon om het vervolgens zachtjes te laten vallen

Een voledige airco instalatie bespaard meestal zo’n 70% op het gas verbuik. En verbruikt meestal maar tussen de 600 en 1800kwh per jaar om te verwarmen. Daarbij kan de airco ook verkoelen in de zomer en de lucht ontvochtigen om jou leef ervaring in huis nog aangenamer te maken!

Verkoelen

De airco kan de lucht tot wel 15 graden verkoelen

Verwarmen

De airco is de perfecte vervanging voor de centrale verwarming en kan dan ook wel 25 graden verwarmen

Ontvochtigen

Op de benauwde zomerdagen kan de airco ook alle vochtigheid uit de lucht verwijderen om het nog aangenamer te maken

Het kloppend hart van jouw airco!

De buitenunit

De buitenunit is het draaiende hart van jou installatie. Er kunnen tot wel 4 binnenunits worden aangesloten op 1 buiten unit. De buitenunit is de uitlaatklep van de binnen unit’s en zorgt er voor dat alle ongewenste lucht naar buiten kan en alle gewenste lucht naar binnen kan.

Verkoelen

De airco kan de lucht tot wel 15 graden verkoelen

Verwarmen

De airco is de perfecte vervanging voor de centrale verwarming en kan dan ook wel 25 graden verwarmen

Ontvochtigen

Op de benauwde zomerdagen kan de airco ook alle vochtigheid uit de lucht verwijderen om het nog aangenamer te maken

Het monitoren van jou airco!

De slimme app van de airco

Met de slimme app kan je precies op je telefoon bepalen wat jou airco wanneer doet. Zo kan je bijvoorbeeld de temperatuur afzonderlijk in elke kamer in stellen of ontvochtigen. En kan je dit ook doen met tijdschakelaars of bewegingssensoren om het bij jou in huis nog aangenamer te maken.

Heb volledig inzicht hoe warm het vochtig het bijvoorbeeld is.

Bepaal zelf zonder actie te moeten sensor te bedienen vanuit de app. Bepaal hoe laat het warm word. Bedien de tijd schakelaar of bewegingssensor te vanuit de app

Besparen

We worden ons zelf steeds meer bewust dat we iets moeten doen. De vaste kosten gaan steeds maar omhoog en ook het milieu is uiterst belangrijk. We krijgen dan ook een energietransitie in 2030 waarin iedereen van het gas af moet. Nu we er achter zijn dat 70% van het gasverbruik door het verwarmen komt. Moeten we dus anders gaan verwarmen. Dit kost vaak veel geld en verbruikt of heel veel stroom of kan alleen met laag temperaturen warmte zoals een warmte pomp waar je vloerverwarming voor nodig hebt. Zo kwamen wij bij de oplossing van de airco het verbruikt weinig stroom is op zeker betaalbaar en kan je gemiddeld 3500 euro aan gas kosten per jaar besparen. Combineer dit met zonnepanelen waar de airco’s op draaien en je bent bijna volledig zelfvoorzienend. 


Op nog maar 30% aan gas kosten na voor je warme water. Ook de airco kan je zich zelf laten betalen door je besparing te gebruiken als aflossing  kijk hier voor meer info! 

Zonder inverstering

Onderstaand vindt u een voorbeeldberekening van het bedrag dat u per maand betaalt voor een aankoop Van € 5.000, € 7.500, € 10.000 en € 12.500 met een looptijd van 120 en 180 maanden. “Een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance. Toetsing en registratie BKR. Bekijk hier de algemene voorwaarden. Wij treden op als vrijgestelde bemiddelaar van Santander. Verduurzaam Het Zelf en Santander geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.”

Chat openen
1
Advies Nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen?
preloader